Inkasso

Uppläggningsavgift Antal verifikationer Momsredovisning Avstämning Ekonomisk översikt Årsredovisning & bokslut Bolagets inkomstdeklaration Fakturering Leverantörsfakturer Personlig redovisningskonsult Lönespec/mån Fakturera i mobilen Gratis inkassotjänst Bolagsbevakning Kreditupplysning K10(bilaga priv.dekl) Rådgivning Skatterättskydd
Lilla bokföringspaketet 0 kr 27-33 /mån Kvartalsvis Kvartalsvis * Tillval* Tillval* Tillval* Tillval Tillval*
Standard bokföringspaketet 0 kr 90-110 /mån Månadsvis Månadsvis * Tillval* Tillval* Tillval* Tillval Tillval*
Stora bokföringspaketet 0 kr 180-220 /mån Månadsvis Månadsvis * Tillval* Tillval* Tillval* Tillval Tillval*
Basic för konsulter* 0 kr Obegränsad* Kvartalsvis * * 1 /mån Tillval* Tillval* Tillval* Tillval Tillval*
Complete för konsulter* 0 kr Obegränsad* Kvartalsvis * * 1 /mån Tillval* Tillval* Tillval* Tillval Tillval*
Insured för konsulter* Jackson 94 94 94 94 94 94 94 94 94
Lilla bokföringspaketet Standard bokföringspaketet Stora bokföringspaketet Basic för konsulter* Complete för konsulter* Insured för konsulter* Basic för konsulter** Complete för konsulter** Insured för konsulter**
Uppläggningsavgift 0 kr 0 kr 0 kr 0 kr 0 kr 0 kr 0 kr 0 kr 0 kr
Antal verifikationer 27-33 /mån 90-110 /mån 180-220 /mån Obegränsad¤ Obegränsad¤ Obegränsad¤ Obegränsad¤ Obegränsad¤ Obegränsad¤
Momsredovisning Kvartalsvis Månadsvis Månadsvis Årsvis Årsvis Årsvis Kvartalsvis Kvartalsvis Kvartalsvis
Avstämning Kvartalsvis Månadsvis Månadsvis
Ekonomisk översikt
Årsredovisning & bokslut
Bolagets inkomstdeklaration
K10 bilagan till inkomstdeklarationen 1 2 1 1 2 2
Fakturering
Leverantörsfakturor
Personlig redovisningskonsult
Lönespecifikation 1 1 1 1 1 1
Fakturera i mobilen
Gratis inkassotjänst
Bolagsbevakning Tillval Tillval Tillval Tillval 3 3 Tillval 5 5
Kreditupplysningt Tillval Tillval Tillval Tillval 2 2 Tillval 4 4
E-signering Tillval Tillval Tillval Tillval 2 2 Tillval 4 4
Ekonomisk rådgivning Tillval Tillval Tillval Tillval Tillval Tillval Tillval Tillval
Skatterättsskydd Tillval Tillval Tillval Tillval Tillval Tillval Tillval Tillval

Bokföring som ger dig koll

Vi har tagit fram tre olika bokföringspaket för att möta företags olika behov. Månadskostnaden är fast, men eftersom vi vet att omfattningen av din bokföring kan variera, kan priset justeras upp eller ner inom vissa ramar. På så sätt kan du alltid känna dig trygg över att din månadskostnad inte kommer att sticka iväg, eller att du betalar för mycket.

 

Trygg bokföring som ger dig koll

Vi har själva drivit företag I många år inom olika branscher och därför vet om att som företagare vill man hellre ha fasta kostnader än oberäkneliga och rörliga. Då kan man bara koncentrera sig på att öka intäkterna med ro I själen att kostnaderna inte ökar I samma takt som utgifterna eller att det dyker upp otrevliga överraskningar från månad till månad som man inte har tänkt på. Det I kombination med att våra nya kunder många gånger eftertraktade tjänstepaket med fast månadskostnad.

Vi har visserligen vår priskalkylator där man som kund kan räkna fram sina redovisningskostnader baserad på antal verifikationer. Det är inte ovanligt att företagare t.o.m. efter flera år inte vet hur många transaktioner företaget har per månad.

Vårt perspektiv I situationen är att för att vi ska leva upp till våra och våra kunders höguppställda krav vad gäller kvalitén av våra tjänster måste vi ha rätt lönsamhet och kunna hålla detta. Detta I sig innebär att vid en fast prismodell så kan vi jobba mer än vad tjänsten tillbringar I intäkter och på så sätt vara tvungna att sänka våra möjligheter att leverera tjänsten med den kvalité som är tänkt. Att rubba på kvalité är inget alternativ för oss. Med andra ord är en sådan modell en risk för oss på samma sätt som det kan upplevas som en otrygghet för våra nya kunder eftersom varken de eller vi kan säga exakt vad omfattningen av den hjälp de behöver kan vara.

Det var då vi kom på lösningen som är optimal för båda parterna. Vi utgår från ”range” av antal verifikationer. Om arbetets omfattning hamnar utanför detta så ändras tjänstepaketets månadskostnad till en reducerad pris. Om omfattningen skiljer sig ytterligare utanför detta område sänks eller höjs månadskostnaden till full pris per verifikation. Kostnaderna för årsbokslut och bolagets deklaration ändras dock inte förrän vid bolagets första räkenskapsår och efter revidering av gångna året.

Här är vår fasta prismodell:

Redovisningskonsult i Göteborg löpande bokföring 2