Kontakta oss för genomgång av dina behov av redovisningstjänster eller rådgivning

Vi träffas gärna för en förutsättningslös diskussion 

RedoColl

Vi på RedoColl har lång erfarenhet av att starta och driva företag och har därför förståelse för de utmaningar som du kommer att ställas inför.

Våra ledord

Kundfokus

Din framgång är vår framgång. Vårt främsta fokus är alltid att möta dina förväntningar och se till ditt företags välmående. Så att du i din tur kan möta dina kunders förväntningar. Därför lägger vi alltid stor vikt vid att lyssna på våra kunder och strävar alltid efter att utveckla vårt erbjudande utifrån ett kundperspektiv.

Korrekthet

Kan låta torrt, men vi vet att entreprenörskap mycket handlar om att hantera och vara redo för det oväntade. Genom att vara korrekt i alla led hjälper vi till att minimera oväntade överraskning så att du kan använda dina resurser till att så mycket som möjligt utveckla din verksamhet.

 

Entreprenörskap

Man skulle ju kunna tro att redovisning ligger oss närmast hjärtat, men, nej. Vi brinner för entreprenörskap och att göra det enkelt och smidigt för människor att starta och driva företag. Det är hela idén bakom vårt erbjudande och de tjänster vi utvecklar. Vi är själva entreprenör och såg ett behov av bättre redovisningstjänster … och här är vi nu.

 

Kostnadseffektiv

Vi strävar alltid efter att ta fram tjänster som är kostnadseffektiva för våra kunder. Vi lever trots allt i en värld där man snabbt, och ibland plötsligt, måste kunna anpassa sig. Just av den anledningen införde vi ett visst svängrum i våra fastprispaket. Så att ingen, vid en oväntad nedgång, behöver sitta fast med onödiga kostnader. Men det är bara ett exempel på hur vi försöker tänka kostnadseffektivitet i alla lägen.

Personliga relationer

I grund och botten handlar företagande om människor; medarbetare, kunder och andra intressenter. Du som företagare känner bäst de människor som påverkar just din verksamhet. Därför tror vi på att anpassa vårt samarbete efter dig och ditt företags behov. Så att du alltid kan få ut det bästa av våra tjänster. Som sagt, din framgång är vår framgång.

Förenkla

Vi verkar för att företagande ska vara enkelt och bekymmersfritt. Med så mycket utrymme för din skaparkraft och affärsmässiga drive som möjligt. Därför försöker vi alltid tänka ett steg längre och förutse dina behov så att det, när det gäller, ska vara enkelt för dig att få rätt hjälp och stöd genom oss.