Betalningsvillkor

Tydligt och enkelt för dig

Generösa villkor för enkelt företagande

När du väljer att anlita oss för din löpande bokföring eller andra tjänster och tar fram månadskostnaden med hjälp av Priskalkylatorn så beräknas månadskostnaden på dina uppgifter om till exempel antal verifikationer per månad. Månadskostnaden förändras naturligtvis beroende på den verkliga utgången.

En startavgift debiteras vid första faktureringen. Den dras från månadskostnaden i de fall du bestämmer dig för några av våra fördefinierade bokföringspaket. Vi kan även ta fram paket som är ihopsatt efter dina specifika förutsättningar och behov.

Vi tillämpar inte någon bindningstid och du kan när som helst säga upp ditt samarbete med 15 dagars varsel.

Fakturering sker kvartalsvis baserad på de initiala uppgifter som du lämnar till oss och med 15 dagars betalningsfrist. Beloppet justeras under kvartalet beroende på den verkliga omfattningen av antalet verifikationer. I det fall du som kund skulle välja att säga upp samarbetet tidigare återbetalas eventuellt överskjutande belopp inom 15 dagar. 

Tjänstepaket

Fakturering sker kvartalsvis i förskott med 15 dagars betalningsfrist. I de fall du har anlitat oss enligt Priskalkylatorn först och väljer att teckna ett av våra fördefinierade eller speciellt framtaget bokföringspaket så dras startavgiften månadsvis under första året.

Vi kontaktar dig så snart som möjligt