Välkommen till din

redovisningskonsult

med

inkassotjänst

Egen personlig redovisningskonsult

Transparent prissättning

Flexibla digitala lösningar

Färdiga tjänstepaket

Prisgaranti

Bokföring & inkasso

Lorem ipsum dolor sit amet, proin velit quam. Eros penatibus volutpat lacinia, eu suscipit duis aliquam felis.

Juridisk rådgivning

Lorem ipsum dolor sit amet, proin velit quam. Eros penatibus volutpat lacinia, eu suscipit duis aliquam felis.

Ekonomisk rådgivning

Lorem ipsum dolor sit amet, proin velit quam. Eros penatibus volutpat lacinia, eu suscipit duis aliquam felis.

Tryggt, smart och fritt

RedoColls flexibla och digitala lösningar är framtagna utifrån våra kunders behov.

Därför erbjuder vi både olika tjänstepaket och fristående lösningar som hjälper dig driva ett framgångsrikt företag. Hos oss har du alltid din egen redovisningskonsult och tillgång till kunniga ekonomer och jurister som själva har erfarenhet av företagande. Dessutom innebär vår enkla och tydliga prissättning att du alltid kan ha koll på – och styra dina kostnader – även vid upp- eller nedgångar i din verksamhet.

Våra tjänster

RedoColls tjänstepaket

RedoColls flexibla och digitala lösningar är framtagna utifrån våra kunders behov. Därför erbjuder vi både olika tjänstepaket och fristående lösningar som hjälper dig driva ett framgångsrikt företag. Hos oss har du alltid din egen redovisningskonsult och tillgång till kunniga ekonomer och jurister som själva har erfarenhet av företagande. Dessutom innebär vår enkla och tydliga prissättning att du alltid kan ha koll på – och styra dina kostnader – även vid upp- eller nedgångar i din verksamhet.

RedoColl, din redovisningskonsult i Göteborg
Lilla paketet passar det mindre företaget med begränsat antal transaktioner varje månad. Eller entreprenören som själv, med vår vägledning, kan tänka sig göra en del av bokföringen själv.


Utgångspris   1 695 kr/ månad
Fast pris för RedoColls standard bokföringspaket

Standardpaketet är för företag med lite större verksamhet. Eftersom bokföringen är mer omfattande blir det både effektivare och mer ekonomiskt fördelaktigt att en av våra konsulter sköter den.        

Utgångspris 3 950 kr/ månad

Fast pris för RedoColls stora bokföringspaket

Det stora paketet är anpassat för företag med många och komplexa transaktioner. Paketet är mer kostnadseffektivt än att ha en anställd redovisningskonsult. Dessutom får du tillgång till mer kunskap. 

Utgångspris 7 495 kr/ månad

Bokslut & deklaration

För dig som bara behöver hjälp med bokslut, deklaration och årsredovisning. Tillsammans med dig går vi igenom det som krävs för en korrekt redovisning till Skatteverket.

Bolagsbevakning

Färdiga paketlösningar för dig som vill ha stående eller tillfälliga bevakningar av flera bolag. Du får också hjälp att förebygga bolagskapning och bedrägerier som kan skada din egen verksamhet.

Kreditupplysning

Med rätt informationen hittar du de kunder och leverantörer som du kan göra bra affärer med. Välj paket utifrån olika antal kreditupplysningar och möjlighet till utökade kontroller.

flex för ditt unika behov

Vi vill att du ska hitta en lösning hos oss som du verkligen är nöjd med. Prata med oss så anpassar vi ett tjänstepaket för din unika verksamhet och affärsplan.

Bokföringspaket för konsulter

Lorem ipsum dolor sit amet, proin velit quam. Eros penatibus volutpat lacinia, eu suscipit duis aliquam felis. Et ut condimentum,

Bokföringspaket med allt som underlättar ditt arbete som konsult. Få mer tid över att ta dig an nya uppdrag och fokusera på den verkliga kärnan i din verksamhet. Finns i olika omfattningar fr. 795 kr/månad

Vi kontaktar dig så snart som möjligt