Bokföringspaket

Från enkel redovisning till långsiktig ekonomiplanering. Från enkel redovisning till långsiktig ekonomiplanering

Paket till fast pris – med svängrum

RedoColl har tagit fram tre olika bokföringspaket utifrån våra mest efterfrågade tjänster. Månadskostnaden är fast, men eftersom vi vet att omfattningen av din bokföring kan variera, kan priset justeras upp eller ner inom vissa ramar. På så sätt kan du alltid känna dig trygg över att din månadskostnad inte kommer att sticka iväg, eller att du betalar för mycket. Våra paket tecknas ett år i taget vilket innebär att vi alltid kan erbjuda dig fördelaktiga priser. Om du vill ha bokföring och andra tjänster utan bindningstid kan du räkna på vad det kostar här.

lilla

Standard

stora

Lilla bokföringspaketet

Lilla bokföringspaketet passar nystartade företaget som vill lägga så mycket som möjligt av sina resurser på sin kärnverksamhet men vill även hålla sina kostnader så låga som möjligt och därför kan tänka sig att göra vissa moment själv. Tillsammans kan vi t.ex. fastställa de mest förekommande transaktionerna (så som dagsförsäljning) och skapa bokföringsmallar som kan göra att entreprenören själv kan med enkelhet bokföra dessa. Vi tar då hand om allt annat och stämmer av med er kvartalsvis om olika aspekter I er verksamhet. 

Fast pris för RedoColls lilla bokföringspaket paketet

Standardbokföringspaketet

Standard bokföringspaketet passar lite större företag och entreprenörer som inte har tid med något moment I sin bokföring och vill kunna rikta all sin tid åt sin kärnverksamhet. Omfattningen av verksamhetens bokföring är så stor att man inser att oavsett hur duktig man själv är så kan en rutinerad och proffsig redovisningskonsult göra jobbet mer kostnadseffektiv. Dessutom den tid som frigörs genom detta leder till större lönsamhet I företagets kärnverksamhet eftersom entreprenörens all energi kan riktas mot den dagliga driften.

Fast pris för RedoColls standard bokföringspaket Paketet

Stora bokföringspaketet

Stora bokföringspaketet passar bolag med verksamhet som har så stor omfattning och bokföringen är så pass komplex att det inte finns något utrymme för felaktigheter. Bokföringsarbetet måste lämnas över till professionella inom området. All kontakt med myndigheter och kreditinkasso gällande bolagets ekonomiska situation kan skötas av Redovisningskonsulten och inkasso.* Naturligtvis kan vi bistå med personliga möten hos dessa institutioner vid behov.* Våra duktiga jurister och ekonomer har lång erfarenhet av sådana situationer och kan vara till stor hjälp. 

Fast pris för RedoColls stora bokföringspaket Paketet

Vi kontaktar dig så snart som möjligt